underbar fredag/lördag med Michelle! <3

Skriver kortfattat, annars kommer jag få skriva hela natten. Så mycket hände det under dom här dagarna ;)

Först kommer det fram några random, snygga killar och säger "tja" till oss, jag tror att det är Michelles kompisar så jag ba "hej". Så går vi in i pressbyrån och då frågar jag om hon kände dom och det gjorde hon inte.. haha :)

Sen när vi sitter på busshållplatsen så kommer några raggare i raggarbil o ba "vill ni åka med?" vi ba "vi ska hem" dom "vi kan skjutsa er" vi "bussen kommer snart". Då åker dom iväg och stylar lite :P I rondellen så snurrar dom runt, asså typ spinner eller vad det heter med bilen ;) haha, nej tack! Vi åker inte med främlingar.

Sen sätter vi oss på fel buss HAHA. När det slutar stå stationer på bussen så under vi vad som händer. Busschauffören stannar och öppnar dörrarna och frågar vart vi ska och säger att han ska åka till garaget... haha vi får gå tillbaka en bit så tar vi tåget en station. Kollar bussen och det är en timme kvar tills den kommer så vi hoppar på tåget igen och åker tillbaka dit vi tog bussen ifrån från början.

sätter oss på bussen och åker till Michelle. Busschauffören pratar jätte mycket med oss och flörtar. När vi går av så säger han hejdå, ha trevlig helg och blablabla..

Går till huset. Vi kom hem halv 8.. Haha, tog 5 timmar och det brukar bara ta 2.. (a).

Vi ser på idol och äter mat/godis.

Sen på morgonen åkte vi och tittade på en polle (mer om det sen) och då ÄR DET SAMMA BUSSCHAUFFÖR!!! Haha, vi fick springa till bussen och han ser att vi springer och stannar även fast vi inte ens är framme vid hållplatsen. Han står där o väntar på oss, haha naww så söt <3 Han pratar med oss som om han känner oss. ;) frågade vart vi skulle och blablabla.. ;)

Jaja, mer om detta senare. Det var svårt att göra det kort men hoppas du orkar läsa ;)

puss <3

/ Matilda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0