Novellen utan rubrik

skrivit en novell som ni kan läsa här! lagt ut den på min förra blogg men om det var någon som missade så ;)Jag fick beskedet för en timme sen, min häst ska avlivas imorgon!

 

I morse när jag red kände jag att något var fel, Miramis gick inte rent och jag fick genast panik. Han som endast är sju år och har hela livet framför sig ska nu inte få leva sitt liv hela vägen. Miramis liv är snart över, han är mitt liv, om han försvinner så försvinner jag. Jag kommer inte kunna överleva utan honom, för utan honom är jag ingen.

Jag har ingen annan så vem ska jag nu berätta allt för? Vem ska nu trösta mig när jag är ledsen och vem ska jag nu vända mig till?

 

Jag ligger i min säng och försöker sova, men det går inte. Hur jag än gör för att inte tänka på vad som händer imorgon så går det inte, Miramis tränger sig in i min tankar på något sätt i alla fall. Klockan är redan ett på natten vilket betyder att jag legat här i snart fyra timmar och inte gjort annat än att gråta.

 

Jag vaknar av solen utanför fönstret som lyser i mina ögon. Jag går till badrummet för att ta bort mascaran som är kletat runt ögonen sen igår kväll då jag grät. Idag ska jag få hoppa över skolan eftersom vi måste till Ultuna med Miramis.

Jag rusar ut till cykeln och cyklar så fort jag kan till stallet då jag vill ägna så mycket tid som möjligt med Miramis. När jag kommer till stallet hör jag en häst som gnäggar så jag vänder mig mot hagen och ser Miramis som kommer springandes emot mig. Jag bli så lycklig av att se honom så jag kastar cykeln ifrån mig och springer fram till staketet där vi möts. Öga mot öga står vi och kollar på varandra, han är så lycklig och jag är förvirrad.

 

Jag kan inte förstå att Miramis bara kommer finnas några timmar till och sen kommer jag aldrig mer att se honom. Jag går in i hagen och slänger mig runt hans hals och han lägger sitt huvud på min axel. Vi är gjorda för varandra, jag vet det och förstår inte varför gud vill ta honom ifrån mig. Vad har jag gjort för fel för att förtjäna det här?

 

Jag börjar gråta och hyperventilera vilket gör att jag inte vet vad jag ska ta mig till. Miramis bara står och tröstar mig som om det är jag som behöver tröst. Det är ändå han som ska avlivas, då ska han inte trösta mig dock förstår han såklart inte det och det är ändå skönt på ett sätt.

 

Vi stod säkert och kramades i två timmar, men mamma kom och avbröt oss. Hon säger att vi måste börja packa allt som ska med. Jag står i yttligare tio minuter och kramar om honom utan att säga något, sen går jag där ifrån. Miramis står och kollar på mig med sorgsna ögon, jag ser på honom att han säger ”kom tillbaka”. Jag lovar Miramis att jag bara ska packa allt sen kommer jag tillbaka och det verkar som om han förstod för istället för att stå och titta på mig började han nu beta istället.

 

Min mamma kör fram transporten till stallet och sen packar vi allt vi behöver ha på Ultuna så fort som möjligt. Jag vill inte spilla någon tid nu när jag inte har så lång tid kvar med Miramis. Så fort vi packat klart springer jag fram till hagen där Miramis står. Han kommer senast fram till mig och lägger huvudet på min axel. Det verkar som om han vet att något kommer ske, som om han lider med mig.

 

Jag tar grimman och sätter på honom den, sen går vi ut ur hagen mot transporten. När vi nästan är framme tvärstannar Miramis. Jag säger att det inte är någon fara, men direkt efter det brister jag ut i gråt. Jag kan inte ljuga för Miramis. Min mamma kommer och tar över Miramis då hon ser att jag inte klarar av det. Miramis är egentligen inte svårlastad, men idag ville han inte gå in i transporten, det är förmodligen för mycket känslor i luften.

 

När vi väl har fått in honom i transporten så bär det av till Ultuna, det tar ungefär en halvtimme att åka dit. När vi är framme så går mamma in och säger att vi kommit, dock följer inte jag med utan jag väntar hos Miramis. När min mamma kommer tillbaka så lastar vi ut Miramis och går in med honom på Ultuna där vi möts av de som ska ta hand om honom.

 

Jag går in med honom i en box med gummiväggar och golv. Jag kramar honom länge för att sen gå där ifrån för att veterinären ska få ta hand om honom. Nästa gång jag ser honom kommer han ligga på gummigolvet och inte kunna röra på sig. Inte kunna känna några känslor och inte kunna lägga sitt huvud på min axel.

 

Veterinären kommer ut ur rummet med gummiboxarna som finns där inne och säger att hon är klar med Miramis. Jag vet inte vad jag ska ta mig till, mamma säger att hon vill gå in och titta på honom men jag vet inte om jag vågar. Jag gråter ännu mer nu. Jag springer in till Miramis och slänger mig om honom och säger ”allt är bra nu, jag finns här vid din sida och kommer aldrig lämna dig”.


frågestund

http://horzepowers.blogg.se/2011/october/fragestund.html#comment

"western musik"


,,


My day was nice :)

Jag och Mathilda satt under dagen och planerade våran grymma musikvideo, försökte i all evighet att lära oss shuffla, men ah det gick ju som de gjorde :P Jaja, får öva på haha! Så grymt roligt. Ja, sen så strulade busstiderna och skit, så kom försent till fritids men kom dit sen i alla fall. Hämtade Emelie och sen gick vi ner till Ica och köpte lite fruktmos med flingor? (säger man så??), sen tog vi bussen hem :) Fixade oss lite och sen blev vi skjutsade till brottby, gick halloween bus eller godis ett tag och nu är vi tillbaka och ska äta middag.

Bloggar mer efter middagen :)

Kram, Michelle.

:)


lifehouse - whatever it takes/Matilda

.

Don´t sit around and wait for the perfect moment,
just take the moment and make it perfect!

everything

You calm the storms, and you give me rest.
You hold me in your hands, you won't let me fall.
You steal my heart, and you take my breath away.
Would you take me in? Take me deeper now?
You calm the storms, and you give me rest.
You hold me in your hands, you won't let me fall.
You steal my heart, and you take my breath away.
Would you take me in? Take me deeper now?

How can I stand here with you and not be moved by you?
Would you tell me how could it be any better than this?
And how can I stand here with you and not be moved by you?
Would you tell me how could it be any better than this?

Cause you're all I want, You're all I need
You're everything,everything
You're all I want your all I need
You're everything, everything.
You're all I want you're all I need.
You're everything, everything
You're all I want you're all I need, you're everything, everything.

frågestund

http://horzepowers.blogg.se/2011/october/fragestund.html#comment

fråga något nu när du har chansen

,

Who’s gonna save the world tonight?
Who’s gonna bring it back to life?
We’re gonna make it, you and I
We’re gonna save the world tonight

Min älskling <3

Wacce, shit vad jag saknar honom!
Wacce var Michelles foderhäst som hon lämnade ifrån sig för 4 veckor och 1 dag sen. Om det är något jag inte kan förlåta Michelle för så är det just detta, att min bästa vän är borta!Jag tänker på honom varje dag. Han och jag hade så kul när vi var tillsammans. Jag saknar honom sjukt mycket, men det är såhär livet är. Alla förlorar väl sina bästa vänner någon gång och denna gång var det min tur!

Den 2 oktober försvann han ifrån mig. De kom och tog honom ifrån mig! Det borde vara olagligt att ta bästa vänner ifrån varandra!

Älskade Wacce, saknar dig så sjukt mycket så det går inte!!!
Älskar dig Wacce och det kommer jag alltid att göra <33333

/ Matilda

godmorgon

Oj, ser att Michelle skrev godmorgon för många timmar sen, hehe. Jag vaknade typ nyss, ska upp o ta något o äta nu för jag är jätte hungrig ;) Sen vet jag inte riktigt. Kanske träffa karin o Susanna idag, ha twilightmarathon och fota men vi får se hur det blr med den saken. Annars ska jag väl bara vara hemma och ta det lugnt :) Mamma o pappa är på begravning så jag o Malin är ensamma hemma. :)

Vi ses senare och nu vill va ha MÅNGA frågor på bloggen!!! fråga HÄR!

/ Matilda

Belive in your self

You just gonna belive in your self.
You gotta belive that everything is gonna be alright.
You gotta belive that the people around you, care about you.
You gotta belive that your friends love you.
You gotta belive that there's a way to find peace, love and friendship.
You just gotta belive. ♥
/Michelle

The truth we are trying to hide inside


Godmorgon

Vaknade vid 8, låg och drog mig en halvtimma, lyssnade på Melissa Horn i lurarna :)
Så härlig morgon. Gick upp, klädde på mig och gick ut i köket. Frukost - rostat bröd och en kopp kaffe.
Nu ska jag göra i ordning mig och fixa lite, lyssnar på musik samtidigt som vanligt haha. Tur att man har högtalarna med sig! 

Kolla på film eller roa sig med musiken, sen kl 13 går bussen, ska upp och hämta Emelie på fritids :)
Ha de bra så länge, kommer uppdatering under dagen!

OCH GLÖM INTE FRÅGESTUNDEN, DEN HITTAR DU HÄÄÄR.

/ Michelle

Frågestund!Godnatt !

Nu ska jag lägga mig i sängen och lyssna på lite musik! Riktigt mysigt :)
Imorgon ska man upp, får se vad dagen bjuder på och sedan så ska man hämta upp Emelie, fullt tjå och fixa inför halloween, bus eller godis?! :D 
Haha ibland önskar man att man var barn igen.. flera år sedan jag gick bus eller godis. Tur att man har en 6 åring att gå med, slipper man skämmas ;)

Godnatt alla underbara människor.
Imorgon kommer bloggen uppdateras för fullt under dagen så kika in även då! :)

Puss & Godnatt, Michelle ♥

Hoppning på Nero

Hejhej!
Idag red jag i UPK vilket gick helt okej. (hatar att jag alltid tycker det går helt okej, jag vill att det någon gång ska gå riktigt bra eller faktiskt dåligt..). Hoppade fram på två olika linjer och sen hoppade vi en liten bana.

Under framridningen såg jag till att han var framme utan att busa och det gick helt okej. Sen när vi började hoppa var han inte så jätte seg men Neros svaghet är att han är framme men blir segare och segare ju nämre hindret man kommer :/ det blir riktigt svårt att rida honom då, men utmaningar :D Älskar´t!

Fick iaf några väldigt fina hopp, och några lite konsiga. Också ett nedslag pga. att han inte kunde bära sig och komma upp ordentligen för att vi hade för lågt tempo.
fick även några riktigt fina övergångar på framridningen :D

Nero. Bild från UPK:s hemsida www.uppsalaponnyklubb.se

// Matilda

Guldmedalj till Sverige!

Underbart, Rolf Göran Bengtsson red en underbart fin både grund och omhoppning på Casall La Silla!
Tog hem guldmedalj till Sverige. Riktigt fin häst och riktigt skicklig ryttare! 
Heja Sverige!!

/Michelle

Världscup-hoppning

Sitter och kollar på världscup-hoppningen på SVT24! :D
Jättefina hästar och duktiga ryttare. Hoppas det går bra för våra svenskar.

Någon mer som kollar? Vilken är eran favorit häst/ryttare?

/ Michelle

Vallentuna

Under dagen idag så hämtade min morfar mig, han skjutsade mig ner till Vallentuna (från Uppsala där jag spenderade helgen :)), släppte av mig nere i centrum och där så träffade jag Mathilda, inte hon jag delar bloggen med utan en annan som jag kände när jag bodde nere i vallentuna för 2 år sedan, det var sjukt kul! Har saknat henne enormt mycket så var roligt att se henne igen! Vi handlade lite på Candy Shop sen tog vi bussen hem till henne :) Där satt vi vid datan lite, lyssnade på musik, pratade och skrattade mycket haha! Åt middag, hennes pappa köpte hem hamburgare från Max till oss + familjen :) Efter det följde hon med mig på bussen till Vallentuna, sen tog jag bussen hem och hon åkte tillbaka till sig :)

Väl hemma så har jag inte gjort mycket, målat naglarna och kollat busstider till imorgon. Ska först hämta upp Emelie från fritids, sen ska vi äta lite mat och sedan åka hem. Fixa i ordning oss sen ska vi ner till Karby och gå halloween på kvällen! :D Haha så roligt, har inte gjort det på flera år nu! 

Sen hem och myskväll antar jag :)

Va ska ni göra imorgon ? Några roliga planer inför höstlovet? :D// Michelle !

Jag färgar håret på Michelle

Före


efter första


resultatet, visst blev det blont? :D ..eller inte :O

Yes, I'm a little... crazyyyy :)


Gårdagen

Igår så var jag och Matilda uppe hos Bingo och c.o igen!
Jag red på Grace och Matilda red på Bingo. Vi red ut en sväng förbi mot tågstationen och letade upp lite nya vägar, gick runt lite i skogen, lite längst vägarna och sen in på en grusväg och sedan tillbaka. Vi var ute i typ 1 timma :) Det var jättemysigt, fint väder ute med sol och grejer ! :D Vi filmade även igår så kommer lite film från det också!Sen in och fixa hästarna, blev väldigt stressigt och vi hann inte med tåget.. kom till tågstationen typ 1-2 min efter att tåget hade åkt.. Åh vad arg jag vart haha ! Tågen går bara varannan timme så vi skulle få vänta 1,5 timme på nästa.. men istället åkte vi tåget till Gävle och var där i ca 40 min. Handlade lite färdgodis på ICA och sedan satt vi oss på tåget hem till Uppsala igen. När vi kom till Uppsala så träffade vi Elin och tog bussen tillsammans med henne, jag och Matilda åkte hem till Matilda och åt middag där, sen åkte vi vidare hem till mig.

Hemma hos mig så färgade vi mitt hår blont, medans vi dunkade musik i ca 3-4 timmar haha! :D
Ändå är mitt hår orange/brunt/gult, så aa.. ni kan få se bild sen haha Matilda knäppte lite bilder :P
Blev ju inge bra i alla fall, så ska åka och köpa en ny hårfärg idag så jag kan färga om det... Herregud hur det ser ut. Förstört blev håret också så kommer inte att blondera ytterligare.. för då kommer jag att typ tappa håret :S Så kommer att färga brunt igen tror jag. Inte blont i alla fall, synd , ville ju prova på det igen! :P

Nu ska jag snart tillbaka till Stockholm igen och nästa gång jag åker till Uppsala blir nog till nästa vecka :)
Ha de bra,
/ Michelle

sova ;)

Sitter nu framför datorn vilket vi gjort några timmar nu ;)
Idag har jag o Michelle först varit hos Bingo o.co. (kolla inlägget under.) Sen åkte vi hem till mig och åt, sen ut o övningsköra vilket gick helt okej. Jag blir lite osäker när jag kommer ut på nya vägar, men aa ni bryr er väl inte om min körning.. haha

Sen hem till mig o se på idol. Linni åter ut, det var väl okej. Jag tycker alla är sjukt bra och jag vill att alla ska vara kvar men det går ju inte :/ Jag tycket Moa ska vinna och Amanda F komma 2:a ;)

Sen efter idol har vi bara suttit vid datorn och togit det lugnt :) chattar lite (inte med varran, haha så osociala är vi inte ;)), musik och aa det gamla vanliga :)

Snart ska vi sova så jag o Michelle säger godnatt :)
ses när vi vaknat ;)

Mysig tur i skogen idag

Heej!
Idag red vi ut :) Matilda red Bingo och Michelle red Grace. Eftersom Grace är 28 år så får hon inte trava eller jobba så blev bara skritt, Matilda travade dock en liten bit, men inte mycket. Travade bort och sen tillbaka till Michelle o Grace :)

Jätte snälla hästar som man verkligen kan lita på! Grece reagerade inte när matilda travade iväg och inte heller Bingo, Bingo travade fint iväg utan att bry sig om att vi lämnade henne ;) <3Idol

Hejsan!
Nu sitter jag o Michelle o tittar på idol :D Jag hejjar på Moa ;)

Bloggar snart ;)

rolig historia 10

När mannen tecknade en bilförsäkring på sin bil frågade han försäkringsmäklaren: "Hur mycket får jag om bilen blir stulen inatt?" Försäkringsmäklaren tittade misstänksamt på mannen och svarade: "Cirka 2 år."

rolig historia 9

"Är det bra att skriva på fastande mage?"
"Nej, det är nog bäst att skriva på papper."

Tåget

Jag kom till Uppsala vid 8, gick till sjukgymnasten och gjorde lite övningar, fick ny hemläxa och ska dit igen om 2 veckor :) Sen gick jag på stan ett tag, köpte vantar, en skjorta, 2 par jeans och hårfärg! 
Sen träffade jag Matilda på stan, nu sitter vi på tåget på väg till Bingo ! :) Ska dit och rida honom och sen åker vi tillbaka igen! 
Ikväll vet jag inte vad jag ska göra mer än att färga håret, lägger upp bilder senare så får ni se hur det blev :)rolig historia 8

"Vad är det för likhet på en spermie och en Stockholmare?"
"Det är inte många det blir folk av."


Haha, Michelle har och bor i stockholm ;)

"rolig historia" 7

Jag och min sambo är livrädda. Vi brukar äta fil till frukost. Då vi är sambor så brukar vi samsas om ett paket fil. Nu tvingas vi att köpa var sitt paket fil.

Varför? Jo, på grund av den där jäkla Antipiratbyrån som börjat polisanmäla folk för fildelning.

roliga historier

under dagen kommer det komma roliga historier varranan timme så håll utkik ;) dock är dom inte så jätte roliga, men ska fixa lite av dom som jag tog igår också :D dom är mycket roligare ;)

rolig historia 6 (inte så värst barnvänlig..)

- Mamma, kan man äta glödlamporna?
- Det är ju klart att man inte kan.
- Men mamma, du sa ju till pappa igår: Släcker du lampan tar jag den i munnen.
- Mamma, kan man äta glödlamporna?
- Det är ju klart att man inte kan.
- Men mamma, du sa ju till pappa igår: Släcker du lampan tar jag den i munnen.

U got to find balance in your life


Sexyy' shower

Duschat nu, grymt sköönt ! Smörjt in mig med alla möjliga olika krämer, underbart skönt, känner mig så fräsch så! ;)
Nu är det dags, precis som Matilda sa, att ta itu med den där dejten med kudden..! Ska ju ändå upp halv 6 imorgon, så bäst att man hinner sova lite granna i alla fall innan dess! 
Imorgon blir det att ha med kaaaameran, gå runt som en liten paparazzi :)
Ska ner på stan en sväng efter sjukgymnastiken medans jag väntar på tåget, så blir väl kanske o gå på en fotorunda längst vattnet :) Jaja, får se vad dagen bjuder på! Förhoppningsvis kommer det bilder i alla fall!

Ni får ha det underbart bra, och sova riktigt gott - för imorgon är det en Ny dag, Nya möjligheter!
Peace & Love / ' Michelle
sova

Äntligen börjar uppsatsen bli klar. :D Ska vara klar imorgon men har bara lite kvar så det fixar jag imorgon ;) Ska fråga min lärare om en sak också.
Asså jag kommer typ få träningsverk i fingrarna för att jag skrivit så mycket :O Haha

Lite roliga historier kommer imorgon ;) kika in då, tidsinställda.
Nu ska jag fixa mig och sen sova. kram :)

rolig historia 5

Vet ni varför alla tjejer är tysta i bastun??
- De sitter på läpparna
Vet ni varför alla tjejer är tysta i bastun??
- De sitter på läpparna

rolig historia 4

Forntidens mode

Fröken ställde en fråga till klassen:
- hurdana kläder använde man på stenåldern?
Lille Ove räckte upp handen och svarade:
-stentvättade....

rolig historia 3

På rätt väg

Odds bil var en gammal rishög och det var kanske därför han blev stoppad i en poliskontroll utanför Helsingborg. Poliserna kontrollerade alla defekter och då en av dem lyfte på golvmattan fanns där ett hål rakt igenom golvet.
- vad är det här då? röt polisen.
Odd böjde sig fram och kikade ner genom hålet. Såg lite frågande på poliskonstapeln och sa:
- Tjaaa... Är det inte E6:an?

Love

Lät du henne komma närmre
Var hon vackrare än mig?
Ja, det finns dagar som jag tänker mer på henne än dig
Jag går bredvid men halkar efter jag orkar inte springa mer
försökt att visa dig med blicken men det är inte mig du ser
den här platsen är någon annans och jag måste hitta ut
hur ska man älska nån som har älskat nån förut?

Jag vissa stunder kan det kännas ensam
Och du undrar vad jag tänker på
Så jag håller hårt och kryper tätt intill dig
Som om hon skulle försvinna då
O vi talar sällan högt om våran framtid
Vi talar aldrig högt om det vi har
Dina drömmar blir allt svårare att se nu
Och mina finns snart inte längre kvar


/Michelle

On the evening

Bara tagit det lugnt den här kvällen, har suttit vid datan och lyssnat på Melissa Horn! :) Riktigt skön, lugn musik när man bara vill ta det lugnt och njuta av stunden. Så mysigt det hade varit att legat i sängen med någon man älskar, till denna musik.. hihi! ♥

Tagit en kvällskaffe och ska lite senare gå och duscha och visa i ordning mig för kvällen :)
Imorgon ska jag åka 6 på morgonen till väsby därifrån tar jag tåget, så det blir tidig morgon för mig!
Sen sjukgymnastik, ev träffa Elin, handla lite sen åker jag och Matilda till Bingo! :)


En till rolig historia

I alla kulörer
frun till mannen:
- kommer du att älska mig när mitt hår blivit grått?
- Javisst, varför skulle jag inte det? jag har ju älskat dig när håret varit rött, svart och blont...


vill ni ha flera? :D

rolig historia

- stäng dörren!
- jag kan inte, jag har ryggskott.
- skjut igen den då!

Mina hundar

Finns två hundar här hemma som jag tänkte berätta lite om :)

Först har vi Dante, familjens hund. Han är 2 år nu, väger 7,8 kg :) Han är en blandning mellan yorkshireterrier, papillon och bichon havanais ;) en stor litenhund. Haft diskbråck (stavas?) och var sjuk i ca 3 veckor, men med medicin blev han frisk och nu mår han toppen :D var ca 1 år sen nu.


Dante :D<33

Sen har vi Nemo ;) Min lilla vovve :D han är 7 månader, väger 2,5 kg. Blandis mellan yorkshiterrier och papillon. En liiiten hund!! Ser ur som en svart yorkshiterrier. Hittills frisk :)
Min plan med honom är att han ska bli en agilityhund vilket var meningen med Dante också, men efter diskbråcken så får han inte hoppa :/

Nemo :D <33

/ Matilda

skola ;)

Sitter i skolan, ska hem snart jag göra klart min uppsats. Gick ungefär halvvägs till bussen innan jag upptäckte att jag glömt skicka uppsatsen till min dator.. haha smart ;) så fick gå tillbaka o fixa det. Nu ska jag hem o plugga, lättare än att sitta i skolan tycker jag ;) jaja vi ses

/ Matilda

Life goes on' Michelle ♥

Mitt uppe i pluggandet

Sitter på kontoret här o pluggar lite matte (A & B) ! :)
Håller på med procentsats just nu.. Själva uppgifterna är lätta, men behöver hjälp hur jag räknar ut vissa av dem!
Får ta hjälp av någon sen idag eller imorgon :)

Ska göra lite tidsinställda inlägg sen också att bjuda på! Så blir det inte så tomt i bloggen! :D
Ha're gött så länge!

/ Michelle ♥


Michelle

Hello everyone ! :)
Jag heter Michelle och är den andra halvan av bloggen ;) Jag är 14 år gammal, bor inne i Uppsala, pluggar på distans samtidigt som jag jobbar och gör andra fritidsintressen, tex. ridningen :)
Jag rider också på Bingo, min och Matildas gemensamma medryttarhäst :) Och sköter även om Molly, lilla shettisen.
Matilda har skrivit om dem lite längre ner!

Hm.. lite om mig ? Jadu vad ska man säga? Jag är oftast glad och sprallig, inte så rädd för att skämma ut mig eller ta för mig! Jag har lätt att prata med dem flesta och lära känna nya människor. Jag älskar musik, både att lyssna på och att göra själv. Jag har precis börjat lära mig FL Studio, som är ett program där man gör musik själv :) Ska även på höstlovet spela in en cover på en låt, ni kommer få höra sen om det blir bra haha!

Jag jobbar även, är oberoende partner för Zinzino, ett företag som säljer kaffe+maskiner.
Sen så letar jag lite strö jobb överallt, vi får se hur det blir av det :) Pluggar skolan på distans, går i skolan 1-2 dagar i veckan ungefär. 

Ja de va väl lite om mig. Ni kommer få lära känna mig mer och mer under tiden som går :)


Godnatt

Nu ska jag sova :) ses imorgon om lite mer om mig + ridningen idag :)
Kram, Matilda

Bingo, Molly o Grace

Hejsan!
Tänkte pressentera Bingo o Molly lite (de hästar jag o Michelle sköter). :) Bingo är ett halvblod, en liten storhäst, 23 år gammal men det märks absolut inte :)
Helt underbar att sköta o rida, gör aldrig några dumheter ;)

Bingo

Molly är en liten shettis :D skiit söt <3 Kan vara lite sur och sparkas men bara man är bestämd så går det bra och både jag o Michelle har överlevt hittills ;) hehe, nej men helt underbar. 5 år, ouppfostrad ;)

Molly

Och så har vi Grace :) hon är 28 år, vet inte ras. Får bara skrittas då hon är så gammal :)

Grace. Förlåt för så dålig kvalité men var jätte mörkt när vi fotade den dagen :/

// Matilda

Matilda

Heej!
Jag och Michelle startar denna blogg tillsammans för att vi inte kan underhålla en hel blogg ensamma. Jag bloggade tidigare på http://sschenning.blogg.se.

Jag heter Matilda och är 16 år, bor i Uppsala. Jag rider 3-4 gånger i veckan. Ridskola 2 gånger i veckan och medryttarhäst :) På ridskolan rider jag på uppsala ponnyklubb. Medryttarhästen heter Bingo och även Michelle är medryttare på honom. :)

jaa det var väl det :) Ses senare då, här är lite foton på mig:// Matilda

Välkommen till våran nya blogg!

-

RSS 2.0