dubbelliv del 2


lite foton från idag


dubbelliv del 1


Dubbelliv är en riktigt riktigt bra serie!! Den gick förra året också och detta är fortsättning så kanske lite svårt att förstå något men ska försöka förklara lite snabbt vad förra sesongen handlade om.

Det handlar om Alex och Amanda som gick i samma skola, kommer inte ihåg om det var samma klass men tror de, dom är kära i varandra. Vet inte om dom var tillsammans men dom var på G, pussades lite och så. Camade med varran hela tiden och umgick jätte ofta.

Sen så blev Alex mamma oh Amandas pappa tillsammans och Alex och Amanda fick det svårt. Dom låtsades som om dom inte kände varran, men båda hade känslorna kvar för varandra. Det har dom även i avsnitten i år.

Tänkte nu lägga ut alla avsnitt som gått i år, så kan ni kolla :) Rekommendrar starkt att se den!!

Dante och Nemo

Idag klippte sig Dante och Nemo var hemma. Sen när Dante kom tillbaka så kände Nemo först inte igen Dante så han flög på honom och var skitsur (det var i lägenheten och Nemo vaktade väl, för han är inte sur på andra hundar ute). Dante ville såklart försvara sig så det blev värsta slagsmålet här hemma :O Mamma och jag gick en prommenad med hundarna och då lugnade dom sig och nu är dom snälla.
Haha, knasiga vovvar ;) <3

upk

Tjenare!
Slutade skolan halv 11 idag <33
Efter skolan åkte jag direkt till upk, Michelle följde med. Jag ska ha Wilson i Bälinge den 22 april, dressytävling. Och Wilson har så sjukt tjock man så ska rycka den lite då och då eftersom varken jag eller hästen orkar att rycka allt på en gång. Iallafall så åkte jag och Michelle och ryckte lite idag. Fick bort en massa man :D Den är dock fortfarande tjock men ska rycka den mer på söndag :)

Barichello idag i hagen <33 så undebart fin!!!!

helgen

Hejsan
Hade tänk ha en lugn helg, bara vara hemma och sova typ, men så blev det inte..

Fredagen var jag med Michelle och Niclas på stan. Sen åkte vi och kollade på Matte P:s match, de förlorade ;) Sen åkte jag hem.

Lördagen var jag med Michelle och massa killar. Åkte runt lite i deras epor :P drack cola, haha. Sen åkte jag och Michelle hem till henne. Tittade på tv och åt massa godis :D Efter ett tag kom Mattias S och Thomas och vi tittade på tv. Sen åkte dom hem till sig och jag och Michelle fortsatte att titta på tv och så satt vi oss vid datorn. Gick isäng 5 på morognen.. bra jobbat!

Söndagen kom Mattias S och vi spelade lite tvspel ;) Sen vid halv 3 åkte jag hem och åt och en vidare till upk för att rida Nero.
Gick bra att rida, hade markarbete. Han kom igång riktigt bra :D Tränade på att länge och korta galoppsprången mellan två bommar :) tycker det är kul.

Idag var det först skola, sen var jag i stallet. Red inte, men var o kollade när syster red :)

Oleg


min dag

Idag har drt varit en skön dag! Solen skiner och det är varmt <3 Var i skolan i 2 timmar, våran idrottslärare var inte där så slutade halv 11. Åkte hem och nu har jag ätit lite godis och fixat mig. Klockan tre drar jag till stan för att gå där lite med Michelle innan vi drar till Mattes match. Sen vet jag inte vad som händer, hittar kanske på något mer med Michelle eller så åker jag hem, det visar sig ;)

Vad ska du göra denna underbara fredag? :)

Ted Gärdestad - jag vill ha en egen måne


bra tv

hejhej!
Idag är det torsdag och det betyder bra tv-program. Jag kollar inte mycket på tv, men det är fyra program och tittar på i veckan. Det är "sveriges värsta bilförare" som går idag och "dubbelliv". Sen är det "ponnyakuten" och "kontoret" på söndagar, annars kollar jag aldrig på tv.

Men iallafall, idag är det dubbelliv <3333 och sveriges värsta bilförare :D

Annars har jag typ inte hunnit något annat än skola idag :P började halv 9 och slutade kvar i 4. Kom hem, duschade och mamma toppade mitt hår lite, sen åt jag och nu har jag lyssnat på musik, inte hunnit något mer ;)

Nu ska jag fortsätta lyssna på musik, snart ut med vovvarna och sen tv :) ses någon annan gång ;*


mattias - förlåt mig


hopplektion på Wilson

Igår hoppade jag på Wilson :) Gick helt okej.
Började det att hoppa två små hinder på ca 40 cm, hoppa fram lite :) Hoppade först hinder, 3-4 galoppsprång hinder. Gick sådär. Eftersom han hoppar så stort så kom vi fel på hinder 2 hela tiden, så fick länga massor, då kom vi på 3 galoppsprång och jag fick hålla i mig så jag kunde hänga med ;) haha. Sen höjde hon lite och vi kom igen.

Sen bytte vi varv, hoppade samma men med en volt mellan hinder 1 och 2, gick bättre då. :)
Sen ändrade hon så det blev en två studs istället, lågt. vi hade bom, bom, hinder, hinder. Gick bra.

Sen höjde hon så hindret låg på typ 70 och vi kom igen.
Gick ändå helt okej att rida tycker jag. Vi kom inte så jätte stort på och jag kunde hänga med i de flesta språng. Dock vet jag inte vad han har för konstigt galopp.. det känns jätte lugnt och kontrollerat när jag rider, men de som tittar på säger att de gick jätte fort :O :S konstigt!

Första gången jag hoppade honom på lektion, har hopptävlat honom 4 gånger och dressyr 1 gång, men detta var första gången vi hoppade tillsammans på lektion :)

Wilson och jag :) <3

sola och bada i pina colada


ridskole DM

Hej!
Igår var det ridskole DM i upk, hoppning. gick både bra och sådär.
Först red jag Lola :) Hon var fin och hoppade allt super. Hennes stigbyglar var jätte hala så tappade dom hela tiden på framridningen och en gång på banan så fick hoppa ett hinder utan, men sen fångade jag den ;) gick bra iaf.

Sen Wilson.. Jaa, han hoppade sina hopp som han är berömd för, han tar i sååå mycket!! jaja, jag gjorde mitt bästa med att hänga med vilket inte var sådär jätte bra (a), men men, han överlevde :)

Detta var även den första gången jag hoppade 90 på någon annan än Wacce och Pimpim :) lite pirrigt var det, men riktigt kul också! :D

2 felfria rundor och eftersom det var clear round så fick jag även 2 rosetter :D


mycket att göra

Hejsan!
Förlåt för dålig uppdaterning, ska skriva lite vad jag gjort :)

Jag har ridit en del. Just nu har jag Wilson på tisdagar och Nero på söndagar.
Red Wilson för andra gången på lektion i tisdags. Han är lite konstig. På tävlingar måste man rida fram hela tiden, han är inte seg men ändå inte jätte pigg. Men på lektion, både dressyr och markarbete som vi ridit nu (förmodligen hoppningen också) så är han jätte pigg. :S Brukar de inte va så att du är piigga på tävling och helt okej på lektion? xD Jaja, han är ganska rolig att rida. Ingen favorit, men absolut inte tråkig :)

Nero är en seeeg herre. Har haft honom ganska mycket på söndag känns det som, men han är rolig så det gör inget :) Han hade busat med tjejen innan mig (han har sina dagar) så jag red inte fram så mycket ibörjan för jag trodde han skulle vara pigg. Men han var segare än vanlig :P haha, tönt häst :)

På söndag är det ridskole DM och då ska jag rida Wilson och Lola 90 cm. Sjuuuukt nervös då jag inte hoppat 90 på någon annan än Wacce och Pimpim men jag hoppas att det går bra :) Wilson flyger nog ganska mycket som han brukar, han hoppar väldigt.. jaa vad ska man säga, han tar i lite för mycket så blir lite väl överambisiöst. Men jag ska försöka hänga med, ska göra mitt bästa :)

Jag och Wilson förra tävlingen, 80 cm. Som ni kanske ser så hoppar han ganska stort på vissa.

Lola är duktig så det blr nog inga problem :)

Sen har vi köpt en ny bil, så nu kan vi dra hästar :D *lycklig*
En nissan.

Jaa, det var allt för nu, ses någon annan gång ;)

music <3


engelska lektion

Hejsan Sitter just nu på en tråkig engelska lektion, sen har jag matte inför provet imorgon och sen slutar jag äntligen! När jag kommer hem blir det råplugg inför matteprovet och kanske stallet, beror på hur mycket jag kan inför provet ;) eller så går jag ut och springer, vi får se :) Nu ska jag försöka lyssna på våran tråkiga lärare som tror Han är jätte rolig :P Hejdå :)

Melodifestivalen

Hej!
Kollade ni på melodifestivalsfinalen?? Det gjorde iallafall jag :) Hade en mysig kväll hos Karin <3

Jag tyckte och tycker att Ulrik Munther skulle vunnit, helt klart!Fin text är det också:

If you wanna know
You wounded me
You wounded me down to the bone
But a little bit
Just a part of me
A part of me knows
We don’t wanna fight onAnd I
Know your pain
is the same
And I forgive youWe’re soldiers
We’re soldiers
Armies of one on a battle field
We’re soldiers
And soldiers bleed
Woh oh oh
Before it’s
All over
You’ll never be unforgiveable
You and I we’re soldiersNo victories
Or apologies
That we’re hurting too much to give
And I
Realize
Our bitter lies
Are killing everything that we wanna let liveAnd I
Know your pain
is the same
And I forgive youWe’re soldiers
We’re soldiers
Armies of one on a battle field
We’re soldiers
And soldiers bleed
Woh oh oh
Before it’s
All over
You’ll never be unforgiveable
You and I we’re soldiersAnd after all that we’ve been through
We gotta find a way to move on
You and I we’re soldiers…

We’re soldiers
We’re soldiers
Armies of one on a battle field
We’re soldiers
And soldiers bleed
Woh oh oh
Before it’s
All over
You’ll never be unforgiveable
You and I we’re soldiers

For what it’s worth
You wounded me
But I forgive you

Men det var Loreen som vann, va tycker ni om de?? Jag tycker hon var bra, men Ulrik borde fortfarande vunnit!Nemos fest

Igår fyllde Nemo 1 år, tänk va tiden går fort :O Hade kalaset idag :) Med tårta, pressenter, cerpentiner och ballonger :D


Nemo öppnar pressenter <3
Nemos tårta :Dvovvarna äter tårta :D

world trade center

...

BMIRäknade ut mitt BMI och det visade sig att jag ska gå upp 5,6 kg för att bli normalviktig.. Jag är ca 178 cm lång och väger 53 ;)
Räkna ut ditt BMI här

<3


sean banan <3


färgar håret

Tjaa
Färgar just nu håret, rött ska de bli :D Hade ju rött innan men det blev inte så rött som jag ville så nu hoppas jag att det blir rödare ;)röööött :D hitttills iaf..

Slutade skolan redan klockan 11 idag. Skönt! Andreas var inte där så hade ingen PH :)
Nu ska jag lyssna på musik och vänta på att få skölja ur färgen :) Bild kanske kommer senare ;)

Ses :*

klubbhoppning på Pimpim igår

Igår var det klubbhoppning, vilket gick ganska kaos..

Det var två tjejer innan mig som hade Pimpim i 70, jag skulle sen hoppa 80.
Båda tjejerna innan mig ramlade av för att han stannade. För första tjejen förstod jag nästan att han skulle stanna för att han gick så segt, men för den andra tjejen gick han fortare och då brukar han inte stanna :S Hon tappade även luften.. :(

Jag var inte så taggad på att flyga av så jag startade 70 jag också och hoppade inga oxrar. Gick jätte bra. Han var framåt men inte studsig och han hoppade allt fint. Sista hindret visste jag inte vart jag skulle så jag la en volt, men han stannade inget! Duttig häst!! <3

Får hoppas att han är på bättre humör nästa tävling ;) Alla har ju faktiskt dåliga dagar ibland!!
Men jag kände redan i boxen innan vi började att han inte var som han brukar. Asså han var absolut inte sjuk, men han hade nog vaknat på fel sida eller så kan han vara sur för att dom fäller nu, jag vet inte riktigt. Men men, nya tag till nästa gång :D

ridskolecupen 4/3-12

Igår var vi i Enköping och red ridskolecupen. Deras anläggning var sjukt fin. Do hade ett jätte fint och stort stall, bra strukturerat, fina ridhus, hade 2 stoooora ridhus (ni som varit på upk, ridhusen var lika stort som vårat typ fast lite bredare och så hade dom 2 styckna. S¨å tänk upks ridhus x 2 + lite bredare ;) jääte fint!! Sjukt fina hinder, såg ut som riktiga tävlingshinder (se bilder + film nedan. Jaa, allt var jätte fint :) Gott fika också ;)

Hästen jag hade tror jag heter Simson. Duktig, lite äldre häst :) Hoppade allt man styrde på, lite rädd för omgivningen för första ryttaren men sen hade han gått överrallt och kollat så var inga problem för mig :)
Lite i de segaste laget, bjöd bra mot hindret, men mellan hindrerna var han lite seg ;) Men duktig iaf :)


Jag och Simson :) Kom lite fel på vissa, men aa ;) ganska bra iaf :)

lite hinder, snygga va?? ;)


Jag o pålle :)


Tova och hennes häst som jag inte minns namnet på ;)


Upk laget med hästar :D

Vi förlorade tyvärr :/ med 1 och lite till sekund -.- suuuurt!!!
Nu har vi förlorat 4 och vunnit 1, bara en match kvar. Känns som om vi inte ligger så bra till :P Men vi har iaf haft kul :D <3

Pappa, jag och Nemo var hos farmor idag

Kolla tungan på sista bilden <33 så söt! :D <3

massa tävlingar

Varit inne i en tävlingsperiod ett tag och imorgon blir det två tävlingar :)
Först klubbhoppning på Pimpim 80 cm, ska bli spännande :D se om han sköter sig ;) Sååå taggad, ska bli sjukt kul <3


Jag och Pimpim 80 cm förra klubbhoppningen

Och efter klubbhoppningen så ska vi till enköping och rida ridskolecupen :) Får hoppas att dom har snälla hästar där :D

Sen på kvällen blir det lektion på upk ;) Ska rida Calippo <33 Dressyr.

Sen är dagen slut :D älskar att ha mycket att göra, underbart <3 :D
Nu ska jag ta och lyssna på lite musik och ta det lugnt, sen är det melodifestivalen :)
Ses :*

Ridskolecupen

Tänkte skriva lite om hur det gått för upk i ridskolecupen :)

Första matchen var borta i Olunda, där red jag bl.a. Gick bra, upk vann :D
Andra matchen var det Sigtuna som kom till oss, där red inte jag. Där förlorade vi tyvärr :/
Tredje matchen var samma dag som match 2, denna match red jag. Förlorade även denna.
Fjärde matchen var det Enköping som kom till oss. Denna red inte jag. Denna förlorade vi också. med en halv sekund :/ surt!!

Femte matchen är nu på söndag :) då ska vi till Enköping. Denna rider jag.
Sjätte matchen är om två veckor tror jag. Då ska vi till Sigtuna :) Där rider inte jag.

Vi har alltså vunnit en match och förlorat tre. Men vi har ju två kvar så vi ligger ju inte jätte dåligt till :) och så har vi (iaf jag) haft kul, och bara vi har kul så spelar det inte så jätte stor roll om vi vinner eller inte tycker jag :)

Allt för nu, ses senareSean den förste Banan


skriver, skriver och skriver ännu mer

Hej :)
Nu har jag kommit igång med min novell på riktigt :) Skriver om mig och Wacce <33 Ni får läsa när den är klar :)
Skriver den eftersom vi ska skriva en novell på engelskan, och eftersom jag ändå tänkte skriva om Wacce så kan jag ju göra de på en gång ;) Dock suger jag på engelska, så ni får läsa den på svenska :)
Jaja :P

Åkte till skolan idag så jag var där till kvart i 3 då min franska lektion skulle vara, men det visade sig att min lärare inte var där och då var det bara att åka hem då jag inte hade fler lektioner. Jag var alltså i skolan 4 minuter, måste vara rekord ;)

Och nu är det äntligen vååår :D <333 helt underbart väder ute!
Allt rullar på, skolan har varit chill denna vecka

Måndag: Hemstudiedag
tisdag: Hemstudiedag
Onsdag: en temalektion där vi gick igenom vad vi ska göra på lektionerna
Tordag: inga lektioner
Fredag: teater och idrott

Kan då inte klaga ;) Önskar alla veckor vore såhär chill :O hihi

Nu ska jag inte skriva mer, ses senare. kram :)

RSS 2.0