Att må dåligt

Att må dåligt för mig är väldigt viktigt för det är då jag känner att jag verkligen lever. Nu menar jag inte att jag bara vill gå runt och må dåligt varje dag för det är självklart inte bra för varken en själv eller omgivningen. Men med att må dåligt menar jag sakna någon, bli illa behandlad eller vad som helst. Må dåligt för ett tag, någon/några veckor och sen må bra igen. Må bra, jättebra och bara leva livet. Älska allt och trivas som få.

Men att må så bra får mig att känna mig omänsklig så efter att ha mått så bra vill jag falla platt och må dåligt igen. Inte på en gång, men efter någon månad. Må dåligt och bygga upp det för det gör förutom att jag känner att jag lever så hjälper det mig att lyckas i och förstå samhället. Att bara gå runt och må bra gör att jag inte ser meningen med livet. Att må dåligt gör att jag förstår mig på samhället och det får mig att lära känna mig själv bättre.

Om jag bara går runt och mår bra får jag inte se samhället i andra perspektiv, kommer inte att analysera elle något, utan kommer bara leva. Det kommer bli tråkigt, jag vill tänka, lösa och förstå varför allt sker. Varför jag mår dåligt och lösa det få mig att må bättre. Varför jag mår bättre.. detta gör att nästa gång jag faller kommer jag komma upp på benen snabbare.

som sagt, jag vill inte gå runt och må dåligt hela dagarna och när jag mår dåligt så mår jag dåligt.. Men när jag klarat mig ur det blir jag glad och stolt och mår bättre än innan. Jag klarade det, ännu en gång!

Lättad

Så skönt att vara klar med litteraturanalysen måste jag säga, 4 timmar satt jag med endast en 20 minuters paus och den blev 3 sidor. Jobbigt med svenska när språket måste vara korrekt och formellt och allt sånt tjaffs.. Hur som har jag inte mycket kvar nu så det är skönt :)

Imorgon ska jag till stallet och fixa Rowan + packa transport osv för att sen på söndag dra iväg och tävla sista omgången! Ska bli rysligt kul att släppa skolan och allt jobbigt och bara ha hästar i tanken, älskar att ha något att luta sig emot när det blir jobbigt :)

Ska försöka knopa ihop ett inspo inlägg senare idag eller ev. imorgon beroende på när jag får tid. Nu ska jag ta en välförkänt paus och bara va!

Ointressant för er, betyder för mig!

Kan inleda detta med en sjukt ointressant sak för er men som betyder massor för mig - jag är godkänd i engelska!!! Både engelska 5 och 6 är avklarat och eftersom jag naturligtvis inte valt engelska 7 till 3:an så är jag nu klar med engelskan! Kan dock inte säga "aldrig mer engelska" då den finns överallt.. men jag klarade engelskan utan någon komlettering! Jag har bara Anders att tacka för detta och lite min extra engelska såklart! Tack tack tack tack!!!!

Och sen är jag grymt irriterad över matten... Jag komplettera sista provet och fick C, fick D på nationella och nu ligger jag på D i matte. VARFÖR KOMPLETTERA JAG SISTA PROVET OM DET INTE BETYDER NÅGOT??? sjukt frustrerande!!!! Så nu måste jag kompettera ÄNNU EN GÅNG...

Jaa, väldigt ointressant för er men kände att jag ville dela med mig av det iallafall.. eller något... haha. Hur som så sitter jag och skriver på min jämförande litteraturanalys, inne på tredje sidan nu! Skönt om den blir klar någon gång, skulle liksom varit inne för mer än ett halvår sen xD

Hoppas ni får en roligare fredag än mig för efter analysen ska jag jobba samhäll och ändra en del på mitt tal.. Förhoppningsvis kan jag se let´s dance ikväll, men då måste jag fortsätta plugga nu.

Ha en underbar fredag allihopa :)

Visste du att jag: (2)

(x) Har sprungit en kilometer utan uppehåll
( ) Har en studdsmatta hemma
(x) Har sett en film mer än tjugo gånger
(x) Kysst med öppna ögon
( ) Gillar att städa
(x) Har gråtit av lycka
( ) Tror att jorden går under snart
( ) Tror på gud
( ) Har aldrig druckit öl
(x) trivs med min kropp
( ) Har ätit kattmat
(x) Är dålig på att säga nej
( ) Avskyr matte
( ) Tycker om att spela piano
( ) Har tittat på stjärnorna med en varm känsla i bröstet
(x) Hade gosedjur som liten
(x) Har förlorat en nära vän
( ) Knarkar ofta alvedon
( ) Skriver dikter eller andra texter
(x) Faller nästan alltid för fel personer
( ) Tycker om Britneys musik fastän jag aldrig erkänner det
( ) Äter godis på skoltoaletterna
( ) Har strippat i cam någon gång
(x) Skulle kunna ge vad som helst för någonting/någon just nu
( ) Är mest sugen på sex på morgonen
(x) Har gjort något ytterst pinsamt
( ) Har gått/ska gå på bal
( ) Tycker att alla som inte kan slåss är veklingar
( ) Tror att jesus verkar varit en trevlig prick
(/) Har dansat på scen
(x) Vet hur det är att älska någon som är alltför långt borta
(x) Har syskon

Två super ridpass igår

Igår åkte jag till stallet efter skolan för att rida lagträning på Rowan. Vi börjad med att skitta, trava och galoppera fram på volter och skänkelvikningar för att få hästarna mjuka. Sen paus. Sen gick vi på volt och tränade på att korta och länga. Korta var ganska svårt på Rowan, men länga var inga problem alls. Sååå duktig. Sen längde vi snettigenom i trav och jag gick några längningar som jag är suuuper nöjd med! Sen vila. Sen red vi cerpentiner, även dom gick jättebra. Sen red vi upp på medellinjen i trav och tränade på halterna, gik inte jättebra, men han och jag var väldigt trötta så skyller på det! Sen travade och skrittade vi av. Sååå nöjd över träningen, kändes faktiskt riktigt riktigt bra :)

Efter det var det ännu en ridning på schemat. Joanna var snäll och tog Rowan så jag kunde gå och fixa Aramis. Hoppning denna gång. Jag är så glad över att jag hade Aramis som det i princip bara är att styra på så hoppar han, för annars hade jag inte orkat efter passat innan. Han var skit duktig. Vi hoppade en banan, första gången långt och andra gången runt 70. Vi kom nära en gång, men annars kom vi rätt på hindrena, jag tyckte jag hängde med bra, hade koll på honom osv, han hoppade bra.. Riktigt nöjd även här!

Känner nu att jag har träningsvärk i magen och ryggen. Har inte gått upp än men vi får väl se om jag har ont på flera ställen.. Haha, var DÖD i slutet på sista banan.. Men två lyckade pass, så nöjd :D

Visst du att jag:

(x) Är kär i någon
( ) Hatar kärlek
(x) Har converse
(x) Känt mig som ett as
(x) Viskat i någons öra
(x) Hamnat på sjukhus
(x) Förlorat någon jag älskade
( ) Dödat någon
(x) Bakat sockerkaka
(x) Lyssnat på samma låt en hel natt
( ) Ätit godis istället för att gråta
(x) Skrikit hora/bög till någon
(x) Har skrivit på någons arm
(x) Har dissat någon som ringt på min mobil
(x) Har ångrat mig
(x) Varit svartsjuk
(x) Har hostat blod
(x) Tycker om kladdkaka
(x) Har ätit middag med någon jag tycker om
( ) Ätit jättemycket och sedan spytt
( ) Hatar min kropp och mitt utseende
(x) Skrattat åt mig själv
(x) Sjunger i duschen
(x) Sprungit och gråtit samtidigt
(x) Hatat hela världen
( ) Tycker att pengar är viktigare än något annat
(x) Gillar inte att folk tjatar på mig
(x) Blivit kysst av någon som jag aldrig trodde skulle kyssa mig
(x) Hånglat på tunnelbanan/spårvagnen/bussen
(x) Skrapat upp knäna
(x) Hållit i en orm
(x) Vaknat av att jag gråter
(x) Haft läppstift
(x) Har gråtit i någons närvaro

Säga hej

Idag när jag åkte till skolan var det en klass på bussen där barnen var runt 8 år. En del av barnen var rätt så jobbiga, stirrade på folk och gjorde konstiga miner åt folk och viskade m.m. Betedde sig helt enkelt ohyffsat. Jag blev rätt så irriterad på dom så gav dom en varnande blick, dom slutade gångerna jag tittade på dom men började på en gång när jag vände mig bort.

Hur som så sa dom hej till flera av männen på bussen, ja det var vuxna män! INGEN av dom svarade! En man kan jag tänka mig att han inte hörde eller visste att dom sa det till honom, men en av dom som dom sa hej till satt mittemot tjejerna men han svarade inte. De sa hej helt normalt till en början, sen höjde dom rösten och tillslut satt dom och vifta med armarna för att få uppmärksamhet men inget sa han..

Varför kan folk inte vara lite trevliga? Visst om man inte vill säga hej först (inte för att jag förstår varför men okej), men man kan väl iallafall svara när folk pratar med en?? Vuxna män borde veta bättre! Jag sa hej till en som gick förbi med när jag var ute med hundarna, hade ingen aning om vem det var men jag ville va trevlig och jag fick ett glatt hej tillbaka. det var väl inte så svårt?

Jag tycker att det finns för lite av folk som säger hej tillandra, och när folk väl gör det så svarar dom inte? Varför inte? Faktiskt inte så svårt att säga hej.. Visst om du inte är på humör, men säg hej för gudsskull.. herregud!

Jag spåra lite i men text, men blev fakiskt ganska irriterad när jag såg det på bussen..

Fyra dagars jobb

Denna vecka blir det massa plugg! Har detta att göra på fyra dagar:
  • inlämning naturkunskap
  • redovisning naturkunskap
  • prov naturkunskap
  • litteraturjämförelse svenska
  • prov nordiska språk
  • tal svenska
  • konfliktseminarium ledarskap och organisation
  • landuppgift samhäll
  • muntlig franska
Plugga var det ja.. Kommer tillbaka när jag strykigt det mesta - om jag fortfarande lever då..
hejdå

Fördomar

fördomar är något som finns hos alla människor. När du börjar ny klass tänker du säkert "gud vad sur hon är" eller "han är ju jätte otrevlig" osv. Men varför gör vi det egentligen? Jag har precis som alla andra också fördomar och har alltid haft. Jag blir vän med dom jag dras till och tror på vid första ögonkastet. Men det betyder inte att jag inte gillar de de som jag har fördomar mot när jag väl blivit vän med dom.

jag minns när jag började 7:an och tittade på en tjej i klassen och tänkte "henne ska jag bli vän med" helt enkelt för att hon tilltalade mig. Jag blev vän med henne, men egentligen passade vi inte alls så jättebra trotts att vi blev ganska bra kompisar, men nu har vi helt tappat kontakten. Om jag istället hade blivit vän med den där killen som jag tyckte var helt utom flödet kanske vi än idag hade haft kontakt? Vem vet..

Sen har jag blivit vän med såna som jag haft fördomat till också. Iallafall hälften av mina vänner jag har idag, till och med de närmaste, hade jag en gång i tiden fördomar mot. det tar lång tid att jobba bort det man tänkte en gång i tiden och jag kan fortfarande se tillbaka på vad jag tyckte och tänkte förr och vad jag tycker nu. Kanske intressant att jämföra!

De jag har fördomar till dras jag heller inte till, men det betyder inte att jag inte kan prata med dom. det finns de i min skola som jag har fördomar mot, men när vi har grupparbeten och så så pratar jag med dom och är inte anti och jag märker mer och mer hur fel jag har. Men det betyder inte att mina fördomar försvinner.. Mina fördomar är kvar samtidigt som jag skapar andra tankar och allt blir ganska krångligt.

När jag är på tävlingar och ser ett ekipage kan jag säga "lycka till" eller "hej" eller bara le även fast jag egentligen ha fördomar mot ekipaget och börjat tycka att ryttaren rider dåligt osv trotts att hon rider bra. Men jag visar inte mina fördomar och det är något jag tycker alla borde lära sig! Att inte gilla någon för att du har fördomar och tror en massa är inte något annorlunda, men när du går förbi människan, tänk inte på fördomarna, visa dom inte och säg hej. Lovar att stämningen kommer att lättas upp enormt.

Gotland 2012


Ridningen igår

Igår hoppade jag med Barichello. Vissa hopp blev magiska, asså verkligen perfekta! Vissa hopp mindre bra.. Men jag är superduper nöjd verkligen :D

Idag var jag i skolan i 45 min (sjukt ovärt..) men fick iallafall ett seminarium avklarat. Nu sitter jag och skriver på mitt tal som handlar om nätmobbning, otroligt intressant

http://www.svtplay.se/video/995361/del-4-av-18?beskrivning=1
 
Nu ska jag fortsätta skriva på talet för att sen dra till fyrishov med killen min. Trevligt :)

Tagga Matte nationella

Imorgon har vi matte nationella, TAGGA! Nej men känns väl okej.. Jag är lite för lugn inför det så slarvpluggar bara igenom allt jätte fort, men tror det kommer gå ganska bra.

Igår dressyrade jag föresten på Aramis, hade glömt hur rolig han var men nu minns jag igen! Shit va fin han är, såå rolig :D Tränade på att hästarna ska länga ut sig och det gick faktiskt bra :)

Nu blir det matte för hela slanten, nu ska jag ha minst B! Om jag kan få D+ på engelska muntliga (hur fan gick det till) kan jag få B i matte, det är ju en sak som är säker!

Frågoooor

Ditt namn? Matilda
Är du snygg? Såklart
Födelseår? 1995
Spelar du något instrument? nej
Vad är du bra på? rida
Är du singel? nej
Vilket land kommer du ifrån? Sverige
Vad vill du ha just nu? Wacce
Språk? Svenska
Ditt mål i livet? bli journalist/psykolog och föda upp egna hästar
Rädd för? spindlar
Har du körkort? inte än
Vill du gå högskola? japp
Vill du gifta dig? Jaa :)
Din hårfärg och frisyr? brunt, uppklippt med snelugg
Har du glasögon? Jao
Favoritårstid? Sommar
Favoritdjur? Häst och hund
Hur svarar du i telefonen hemma? Hallå?
Hur svarar du i mobilen? - Hallå?
Blivit slagen den senaste månaden? nej inte vad jag minns iallafall..
Drömmer du mardrömmar? Ibland
Humör just nu? glad men inte på topp på grund av min förkylning
Favoritgodis? choklad
Sommarplaner? Rida, vara hos Lukas mycket, Gotland, ta det lugnt, bli bruuun!!!!, träffa kompisar å pojkvän och bara ha det bäst :D Sommar <3
Hur många kuddar sover du med? 2
Morgon eller nattmänniska? natt ;)
Stjärntecken? kräftan
Äckligaste insekten? Spindlar!!!
Vad väntar dig om 10 år? Jobb och djur
Saknar du någon nu? aa
Brukar folk säga att du ser äldre ut än du är? jao
Är du snäll? Beror på
Är du blyg? Ibland
Tycker du att du har fin dialekt? Pratar som alla andra -.- jag vill ha dialekt!!
Ögonfärg? blå
Trivs du i din klass och skola? ja
Är du en gottegris? jaa ;) haha

Just idag är jag starkBörjar 12.15 idag - SKÖNT! Nu ska jag äta något och sen dra till skolan och efter det åker jag till stallet.
Ha en bra dag allihopa! Kram :)

This or that

Sadel/barbacka
Ridbana/skogen
Sommar/vinter
Choklad/lakrits
Frukt/godis
Isglass/mjukglass
Data/iPad
Blogg/instagram
Converse/adidas
Lång man/kort man
Ponny/häst
Justin bieber/one direction

hahaha


Pluggar

Uppdaterar lite fort. Sitter å pluggar psykologi, en sida har jag fått ihop nu men mer ska det bli. ska bli så gott som klar med psykologi uppgiften idag hade jag tänkt. Skolan idag var okej men lååång. På håltimmen satt jag och Karin ute å solade + att jag var ute i solen igår, har bränt mig så det har börjat svida.. Blir att skydda axlarna och armarna ett tag framöver till det slutar svida! Älskar sommaren, önskar det kunda vara sommar året om!

Nu ska jag fortsätta plugga så jag får något gjort. Ha en bra kväll :)

Agility idag + lite mer

Idag jobbade jag från 7-12, gick toppen! För inte så jätte länge sen var jag och Nemo på agility. Det var någon på banan så vi körde utanför banan istället. Vi började med en övning som inte alls passade Nemo så vi böt ganska snart. Övningen vi gjorde var att han skulle springa på min sida och jag springer vänster, höger, vänster osv. medan han ska hänga med på min vänstra sida. När som kan jag styra mot ett hinder och Nemo hoppar, sen direkt vänster/höger och så höll vi på. Ibörjan fattade inte Nemo vad jag höll på med och hängde inte riktigt med, men efter ett tag var han med på noterna och tyckte det var jätte kul! Så nöjd över min prins <3

Så till melodifestivalen. Nej jag tycker inte rätt bidrag vann.. Endast refrängen i låten är bra. Min favorit gick inte ens vidare till själva tävlingen. Här är min favorit:Av de som var med tyckte jag väl inte någon var jättebra. Inte som jag kommer på nu iallafall (förutom sverige då..) Robin var sååå grym! Tänk att han varit artist i vad är det nu, 1-2?!? år och är med i melodifestivalen och gör ett sånt GRYMT uppträdande! så stolt över att vara svensk just nu.
Kör en fredagsbild ;)


You

En skön ledig dag idag hos Daniel. Började med att vi (jag) skulle köpa bikini till att vi hamna hemma hos honom utan någon bikini.. haha. Härligt var det iallafall :) Skönt att ha en lugn dag för det händer inte ofta. Nu ska jag se eurovision en stund innan jag går och lägger mig. Tagga upp klockan 6 imorgon å jobba.. Men tjänar lite iallafall. Fett värt! Nu musik innan eurovision börjar, SVERIGE!


Dressyr på Barichello

Igår dressyrade jag på Barichello. Han kändes otroligt trött i början men han kom igång :) Han var otroligt fin i formen i skritten och traven hela framridningen. Sen blev han trött och var inte lika stadig längre. Men med tanke på att han var så stadig och fin i över 10 minuter i sträck fick han "vila" lite genom att ta upp huvudet, sänka ryggen och springa iväg som han gör för att komma undan. Sen efter ett tag kör vi igen och oj så fiiin han var <3 Efter ett tag (typ den sista kvarten) orkade han knappt mer så blev en ostadig ganska hög och ostabil form, men det gör inget. Jag förstår att han blir trött! Min pärla <3

Gammal bild på mig och Barichello <3

Random frågor

Är du nöjd med din vikt? jaa det är jag
Hur lång skulle du vilja vara? 160cm
Vem var den första du kysste? Mattias
Överviktig/underviktig (beror på hur mycket, underviktig om det bara är lite, men om det är mycket så är underviktiga så äckliga!)
Bada/sola
Festa/mysa
Om du fick en häst i hela världen, vem skulle du välja?
Wacce
Är det viktigast att killen har en fin insida än utsida? Insidan är absolut det viktigaste, men tror inte jag skulle kunna va tsm med en ful kille helt ärligt..
skulle du bara våga gå fram och pussa en snygg kille du ser på stan? nej det skulle jag inte.. ;)
Hur lång är du? 178 typ
Hur mång seriösa förhållanden har du haft? 1
Har du bra betyg i skolan eller är du nöjd med dit arbete i skolan? Nej jag har inte jättebra betyg, men jag gör mitt bästa (iallafall ibörjan av terminerna, sen blir jag skoltrött och skiter i mina arbeten..)
Har du spanska eller franska i skolan? Franska
ämne i skolan du gillar/hatar? Gillar - matte, hatar - engelska


Skön tråkig dag

Idag vaknade jag med en förkylning (suprise..) - ont i huvudet å halsen och snorig, så valde att hoppa över skolan och somna om. Vaknade klockan 5, gick ut med hundarna och åt mat. Sen la jag mig i sängen återigen för att titta på tv. Har varit en såndär tråkig skön dag :)

Oscar%20Zia%20och%20Maria%20B%20-%20Cha%20Cha
Erik%20Segerstedt%20och%20Oscar%20Zia%20f%C3%B6rst%20ut%20i%2080-talsduell
Mina favoritdanser i let's dance idag, Oskar är absolut min favorit! Danserna går rakt in i hjärtat trotts att jag inte kan något om dans.. Oskar Zia ska vinna hela skiten ;)

Mår bra

Idag har varit en riktigt jobbig dag. Eller den var helt okej ett tag.. iallafall så mår jag bra nu och faktiskt lite mer än så. :) Pappa kom nyss in och frågade när jag skulle sova, "redan??" frågade jag och tittade på honom. Sen slog det mig att det bara är onsdag.. åh, jag som trodde det var helg -.- haha drygt.. Men vad gör det om 100 år ;)

Nej men hade tänkt skriva ett inspo inlägg men vet inte vad den ska handla om. Svårt att komma på bara såhär. Tips någon?? Blir roligare och bättre läsning och blogg om ni ger tips! Men om ni inte gör det så får jag väl fortsätta med mina tråkiga inägg. ert val.

Hur som så ska jag väl dra mig isäng snart, kram godnatt :)

Kaos hopplektion idag

Idag skulle jag haft Barichello men han fick vila så fick rida Joejoe istället. Var första gången för mig så på framridningen testa jag honom lite. Hur han tog mina hjälper, pigg/seg osv.. Han lyssna väldigt bra, var lite springig men lyssnade fortfarande bra. Vi kom på övningen som var hopp, volt, hopp. Gick helt okej men vi kom fel på sista hindret. Sen efter ett tag kom vi igen och då gick det mycket bättre. Tyvärr hann vi inte mer då en häst skena och två ramlade av osv.. Hoppas på att få rida honom igen så jag hinner känna lite mer på honom, grymt svårt att sätta sig på en häst för första gången och hoppa dessutom. Men tanke på att det var första gången är jag nöjd :)

För den du é <3


Once upon a time I was falling in love, but now I'm only falling apart

Samlar krafter för att orka. Alla har dåliga perioder å jag har min nu. Samlarna tankarna och fortsätter som vanligt, försöker iallafall. Jag har nästintill aldrig skrivit hur jag mår i bloggen, och om jag gör det så skriver jag alltid om hur bra jag mår. Men jag tycker att det är viktigt att skriva som det är på bloggen, så läsarna får förtroende för en och så dom ser att allt inte är dans på rosor för mig heller. Snart är den dåliga perioden över och jag mår bra igen. Håll ut. Först sörja, sen resa på sig och gå vidare, starkare än någonsin! :)

Jag och Barichello på torsdagens pay and jump

Min lördag

I lördags hände det rätt mycket. Först var jag på upk och fixade inför tävlingen som var igår. Efter det åkte jag och pappa till Lukas och löshoppade. Pappa filmade så får se om något kommer upp här. Lukas var jätte jobbig... Men iallafall så hoppade han en oxer - 50 cm som högst. Efter det gick vi en promenad i skogen. Sen gick jag och pappa ut och tränade Nemo - pappa filmade ännu en gång och filmen är pågång. Nemo var super duktig! :D


Today my life begins


Grymma Bruno Mars som jag ska se live den 3 november :D BÄST!

Jar of hearts


Börje 12/5

Idag var det dags för lagtävling omgång 2 med Rowan. Framridningsklassen (LC:1) kändes helt okej, där fick vi 59.44%. Lagklassen kändes dålig på framridningen till en början men sen började det gå jättebra och det höll i sig på banan. Detta resulterade i 65.86% vilket blev en femte placering individuellt. dock fick inte laget någon placering denna gång.

Fina Rowan och jag i LB:n :)

Nu ska jag ta och sova efter en lång men ack så bra dag :D blev bara 12 timmar denna gång ;)
Godnatt :D

Gråter bara i regnet


Gubben i lådan
Inspo


The notebook

En film ALLA ska se! Precis sett klar den och har inte ord för hur bra och fin den var! DET är äkta kärlek!


Trailern gör att filmen verkar tråkig men det är den INTE!

Undressed


Lugn dag


Jag och Dante för några veckor sen

Idag är en slapp dag där jag inte kommer göra mycket alls. Vaknade halv 1 och han ätit. Nu ska jag sitta vad datorn och lyssna på musik och chilla. Sen ska jag (om jag orkar) fixa ögonbrynen och lite sånt, men bara om jag orkar. Sen blir det film - The Notebook och ev. stan och sen sova för att vara utvilad till en intensiv helg med ännu en 12 timmars tävling och en heldag i stallet för att förbereda allt.

Hoppas ni har det lika bra som mig :)

Gamla bilder på mig och Nemo :)


Pay and jump, 60+70

Idag var det pay and jump med Barichello 60+70. Framridningen till 60 kändes super och inte ett enda stopp! På banan var vi felfria, men fick ingen bra känsla.. Vi kom fel på typ alla hinder, men tror att både han å jag tyckte det var så lågt så vi blev lite oengagerade. i 70 var vi också felfria och här kom vi bara fel på 1:an, annars kändes det super bra!

Foton: http://johannnass.blogg.se/

Jag saknar dig mindre och mindrejag kan sitta själv i parken tills solen ändrat färgen i mitt hår

jag kan offra allt jag har för ingenting
ja, jag sträcker mig så långt det går
men jag behöver dig, kom hit och rör om
jag behöver nått att skriva om

jag saknar dig mindre och mindre 
det kommer annat mellan och det är bra
jag saknar dig mindre och mindre 
jag har glömt dig en vacker dag

yeehh


Goodbye my friend
Did I disappoint you or let you down?

Should I be feeling guilty or let the judges frown?
'Cause I saw the end before we'd begun,
Yes I saw you were blinded and I knew I had won.
So I took what's mine by eternal right.
Took your soul out into the night.
It may be over but it won't stop there,
I am here for you if you'd only care.
You touched my heart you touched my soul.
You changed my life and all my goals.
And love is blind and that I knew when,
My heart was blinded by you.
I've kissed your lips and held your hand.
Shared your dreams and shared your bed.
I know you well, I know your smell.
I've been addicted to you.

I'm so hollow, baby, I'm so hollow.


Roliga namn och nationella i engelska

Idag hade jag och Susanna muntliga i engelska, kändes faktiskt bra, vi fick bra flyt. Islutet dock så sa vi samma sak typ hela tiden och försökte få fram något men idéerna var slut.. haha, men han sa iallafall att det var bra så får väl lita på honom ;)

På mattelektionen hade jag otroligt tråkigt då jag inte orkade jobba matte så tittade upp roliga namn och störde mina kompisar. Sååå kul :D Här är lite smakprov:

Semin Cuk
Ann Ahl
Inga Bröhst
 
Lena Bhen

Ha det bra :)

Dressyr med Barichello igår

Igår dressyrade jag Barichello och det gick faktiskt bra (surprise) ;) Nej men han var väldigt samarbetsvillig och rund å fin :) Ridläraren tyckte han var lite springig ibörjan och att han skulle behöva vila lite mer på steget, men ibörjan gör det inget om han är springig med korta steg för så länge han har med sin banbenen får han springa hur som.. Sen allt eftersom han blir lösgjord och mjuk kommer steget också att bli bättre (vilket det blev). Riktigt fin stundtals i traven, dock fick vi inte igenom galoppen idag tyvärr.

Gammal bild på mig och hjärtat <3

Så jag ;)


Mera fågor

UTSEENDE
[] Jag är kortare än 175cm.
[] Jag tycker att jag är ful.
[x] Jag blir lätt brun. -
[] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[x] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg. -
[ ] Jag har en tatuering. -
[x] Jag har haft/har tandställning.
[x] Jag har glasögon/linser.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[ ] Jag har mer än två piercingar.
[ ] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen. -
[ ] Jag har fräknar.


FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar. -
[vet inte] Jag har rymt hemifrån. -
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[x] Mina biologiska föräldrar är ihop/gifta
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn.


SKOLA/JOBB
[ ] Jag jobbar.
[x] Jag har somnat i skolan/jobbet
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[x] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats. -
[ ] Jag har fått sparken.


SKAMLIGHETER
[x] Jag börjar fortfarande gråta av Disney filmer.
[x] Jag har pissat på mig av skratt.
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat
[x] Jag har gråtit av skratt.
[] Jag har limmat fast min hand i något.
[] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[x] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.


HÄLSA
[ ] Jag föddes med en sjukdom.
[ ] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[ ] Jag har brutit ett ben. -
[ ] Mina tonciller har tagits bort. -
[x] Jag har suttit hos läkaren med en vän. -
[ ] Mina visdomständer har tagits bort. -
[] Jag har genomgått en allvarlig operation. -
[vet inte] Jag har haft vattkoppor.
[ ] Jag har haft/har astma.
[x] Jag har/har haft spricka i kroppen

RESANDE
[x] Jag har kört mer än 300km på en dag.
[x] Jag har flugit.
[ ] Jag har varit i Ryssland.
[ ] Jag har varit i Kina.
[ ] Jag har varit i England
[ ] Jag har varit i Japan.
[ ] Jag har varit i USA.
[ ] Jag har varit i Afrika.
[ ] Jag har varit i Asien.
[ ] Jag har varit i Turkiet

ERFARENHETER
[x] Jag har tappat bort mig i min hemstad. -
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[övningskör] Jag har körkort.
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[ ] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[ ] Jag har krockat i en bil.
[ ] Jag har medverkat i ett skådespel.
[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet. -
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[] Jag har sett norrskenet.
[x] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[] Jag har ätit sushi .
[] Jag har åkt snowboard.
[] Jag har kört skoter och har skoterförarbevis.

FÖRHÅLLANDEN
[X] Jag är singel.
[ ] Jag är i ett förhållande.
[ ] Jag är förlovad.
[ ] Jag är gift.
[ ] Jag har varit på en blind date.
[x] Jag saknar någon just nu. -
[ ] Jag är rädd för att bli övergiven.
[ ] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[ ] Jag har skiljt mig.
[x] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig. -
[x] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[minnen] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande. -


ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[x] Jag har smugit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[x] Jag har struntat i ett prov.

DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol. -
[ ] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[ ] Jag kan inte svälja piller.
[ ] Jag röker. -
[ ] Jag har blivit diagnostiserad med depression.
[ ] Jag tar mediciner mot depression.
[ ] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[x] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[x] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande.


DÖDEN
[x] Jag är rädd för att dö.
[x] Jag hatar begravningar. -
[ ] Jag har sett någon dö. -
[x] Någon nära till mig har försökt begå självmord. -MATERIALISM
[] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga.
[x] Jag har egen TV. -
[x] Jag har egen dator.
[ ] Jag äger många dyra designerväskor.
[x] Jag äger något från H&M.
[] Jag samlar på serietidningar.
[ ] Jag äger något från Benetton.
[ ] Jag äger något jag köpt på E-bay.
[ ] Jag äger något från Diesel. -


SLUMPVIS
[x] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det. -
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang. -
[] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor. -
[] Jag ser på nyheterna. -
[] Jag dödar inte insekter.
[x] Jag svär ofta.
[x] Jag sjunger i duschen.
[ ] Jag är en morgonperson.

Bilder från igår

Foto: Rebecka - reforid.horseworld.se

Shettis-blogg

En blogg som inspirerar mig mycket är denna blogg http://playlovelearn.wordpress.com/. Handlar om en tjej som har shettisar och tränar dom. Väldigt kul att läsa och se vad dom kan göra! Nog att jag ska lära Lukas lite ;)

Söta Lukas på bild :) (gammal bild)

Dagen och bränna

Varit underbart trött idag och stört mig på det mesta (dock inte utåt, utan inuti mig..).  Annars mår jag bra :) Hade matte nationella idag - muntliga som kändes bra. Annars en helt vanlig lååång måndag! Tur dagen imorgon inte innehåller lika många lektioner. Imorgon är det ju även ridning - Barichello, skulle tippa på hoppning. På torsdag är det pay and jump - Barichello 60 + 70 och lektion - Barichello. :D

Har även fått en finfin *host* bränna sen igår. Stod ju funktionär klass 2 och 3 (= typ 3 timmar) i solen. Men skönt att det äntligen börjar bli sommar! Får fortsätta att jobba med brännan på torsdag igen ;) Hoppas jag har en uppgift i solen bara.

Nu ska jag försöka plugga, om jag inte somnar de vill säga..

Jag och Barre igår :D

Jag är starkare än du!
Även om du tog tillbaka allt som du har sagt
Även om du grät och sa "har aldrig kännt så här".
Även om du så förlåt för allt som du har gjort'
Skulle jag aldrig se åt dig igen, jag svär!
Om du lovade att ändra dig och bli normal
Om du sa"jag kommer alltid att älska dig"
Skulle det inte spela någon roll
Tro det eller ej, men jag älskar inte dig
Du får stå kvar för jag går nu
Ja, jag går nu

Åh, jag är starkare än du
Ja, jag är starkare än du
Det har jag lärt mig nu

Since you been gone


Tävlingen idag

Han hoppade som en gud, fick dock ett pet tyvärr... så onödigt då han hoppade allt utan ett enda stopp! Men Barichello var bäst! :D <3Filmen är från hinder 4 då kameran hade krånglat

PANG! ;)


Vackra<3


Barichello redo för tävlingen som är imorgon :)

Hoppning med älsklingen<3

Igår hoppade jag Barichello och SHIT VA BRA DET GICK! Vi hoppade ute och han blir verkligen en helt annan häst ute. Han bli så hoppglad och så ärlig. Vi hoppade en linje med skritt emellan hindrena och trav mot hindrena till en början. Trodde aldrig att vi skulle kunan hoppa 70 cm i trav för att travhoppa på Barichello är inte lätt! Man han hoppade utan att jag ens behövde göra något, han liksom bara gjorde det som om det var en självklarhet.. Sen hoppade vi första hindret i trav och andra i galopp utan avbrott emellan å inga problem där heller! Åh min vackra<3

Såååå redo för tävlingen på söndag!

Gamla bilder på oss<3

Enda för mig


Utan dina andetag


Ridning på Barichello igår och Rowan idag

Igår red jag Barichello - dressyr. Gick bättre än i måndags men jag är fortfarande inte nöjd.. Hatar att mina krav är alldeles för höga!


Barichello å jag igår

Idag red jag Rowan, han skötte sig finfint för att ha mig på ryggen. Jag hade magkramp hela passet så kunde inte rida ordentligen :S Men jaja, jag är nöjd med tanke på magonten ;)

Vackra Demelza!


You can't say no to me

Sitter å skriver på min jämförande litteraturanalys som skulle in innan jul, upps.. Hoppas den blir klar snart så jag slipper den dryga uppgiften! Hoppas ni hade det bra igår på valborg för det hade jag :)


RSS 2.0