Att vara en vän -inlägget

Vet inte riktigt vart jag ville komma med inlägget, så jag publicerar det lilla jag har skrivit istället för att försöka trycka ut massa onödigt så inlägget bli jättetråkigt.

Vad innebär det att vara en kompis? Räcker det att man umgås när allt är frid och fröjd eller gäller det att finnas där för varandra när någon har det jobbigt? Nu tänker ni säkert "klart man ska finnas där för varandra i vått och tort", men ta en funderare på om ni alltid är där när det behövs..

Har ridit en massa. Hoppade KM med Olle i söndag, vi vägrade ut oss på första hindret... Red Barichello igår, gick inte jättebra. Vi har vikarie och självklart får jag prestationsångest, jag MÅSTE visa vad jag kan och då går det självklart jättedåligt.. Min dumma hjärna som ställer till allt! Varit hos Lukas och longerat, har var otroligt fin och sänkte sig och gick jättefint utav sig själv.. Blev helt paff. Och självklart ridit massa mer sen sist jag skrev.

Hemma hos Daniels pappa hade jag jättekul. Vi såg på tv, firade Daniels syster på ettårsdagen, åkte gokart och hade det trevligt. Skulle absolut kunna tänka mig åka dit igen.

Har ganska mycket i skolan just nu. Det är väldigt stora arbeten som ska göras inom två veckor. Jobbigt, men det går framåt. Mår bra psykiskt, men har lite ont i huvudet å är dödstrött. Skulle vilja lägga mig och ta en tupplur, men det hinner jag inte med tyvärr.. Men hoppas ni har det bra och jag säger det igen, väldigt kul att det fortfarande finns de som tittar in. :)

Tråkig uppdatering

Så glad att ni fortfarande tittar in. Håller på att skriva ett inspirationsinlägg om att vara vän, det går dock otroligt långsamt framåt då jag har mycket i skolan osv. Men det kommer nån dag så småning om.

Imorgon till söndag ska jag va hos min pojkväns pappa, ska bli riktigt kul att träffa honom och hans släkt på pappans sida också, redan träffat alla på mammans sida. :)

Förlåt för otroligt kort å tråkiga stycken. Orkar inte fylla ut bloggen just nu. Lite ostabil.. Stundtals är det bra stundtals mindre bra. Men som sagt, kommer ett inlägg om att vara vän någon dag. Den här veckan och nästa vecka är det mycket i skolan men sen lugnar det ner sig igen.

Hoppas ni mår bra och har det finfint :)

 
Bild av min fina vän Susanna :)

90 med Olle

Klubbhoppningen igår gick egentligen dåligt. Hoppade 90 med Olle. Han hoppade jättebra på 1-5 men 6:an ville han verkligen inte hoppa så där vägra vi ut oss :/ men nöjd med hoppen vi fick :) bilder finns i inläggen under

Olle och jag idag


Nåt jag ska prova

  • Blanda en liten mängd bikarbonat eller bakpulver i ditt schampo det kommer att hjälpa till att ta bort överflödigt fett och smuts.
  • För att få ett glänsande hår. Skölj det med öl, citronsaft eller vinäger de fungerar för att ta fram lystern i håret. Blanda en av dessa ingredienser med vatten och applicera efter schamponering.
Källa: http://www.har.n.nu/harinpackningar
 
Just nu har jag ricinolja i håret, var grymt länge sen nu men ska börja ha det oftare. Om nån timme ska jag sätta på en ansiktsmask också, då kan jag skölja ur båda samtidigt. Nån gång ska jag även prova nån av hårinpackningana. Några jag tycker verkar intressanta å lätta:

Hårinpackning Ingredienser:

1 Banan

2 tsk olivolja (el. mandelolja)

Gör så här:
Mosa en mogen banan med olivoljan och massera blandningen i håret. Låt verka ca 30 min. och skölj håret noga därefter.

  

Tips! skulle det vara svårt att tvätta av bananen från håret så prova med att skölj håret med sodavatten alt. kolsyrat vatten...

Honungsinpackning:

Blanda 2 matskedar honung med 2 matskedar olivolja. Massera in i håret och låt verka under en duschmössa i 30 minuter eller upp till en timme. 

Tvätta av med milt schampo.


Helginpackning:

Borsta in olja bara i hårtopparna och där håret är torrt och låt sitta kvar över natten. Håret kan suga upp förbluffande mängder; på morgonen kan det vara helt torrt. Borsta in nytt, och fortsätt så tills håret inte suger upp mer.

Fett hår, tunt hår

Ingredienser:

5 msk naturell yoghurt

1 ägg
 
Gör så här: Blanda naturell yoghurt med ägget och massera in i hårbotten. Låt verka i ca 10 minuter. Skölj noga!

Samma källa :)

Ont i kroppen

I tordags hade jag en jobbig dag.. Först var det pay and jump med Lola 80 + 90 (första klassen gick bra men inte andra..). Sen bar jag runt på barn på ryggen för dom ville leka häst. Sen red jag igen i gruppen innan min så då dressyra jag på Kalle, väldigt fin häst :) sen var det hoppning på Barichello å självklart skulle vi ha värsta jobbiga hoppasset.. Hela framridningen red vi utan stigbyglar och så skulle vi stå i lättsits typ hela tiden. Skit svårt å jobbigt. Sen hoppade vi en låg fem å enhalva utan stigbyglar tre gånger. Han stannade mitt i en gång men annars var han duktig. Sen när hon höjde fick vi rida med stigbyglar tack å lov haha. Han stannade mitt i en gång till men sen tror jag inte vi fick fler stopp. Hoppade en oxer på typ 75 cm som högst. En liten bock fick vi också ;) han har varit sjuk så dehär var första gången han hoppa efter han sats igång - kanonkula! Men väldigt söt å rolig :) nu har jag maaaassa träningsvärk i rygg å ben + ont i ryggen, en fin blandning där..
 
RSS 2.0