Gotland 2014


varit intensivt

Jag har jobbat fredag, lördag och söndag + varit i stallet. I fredags fick jag sova till 9, men i lördags ringen klockan vid 7 på morgonen, sen skulle jag till rambo efter det så kom isäng vid 23 på lördagen och i söndags ringde klockan 4. Sen hem äta och sen stallet så igår kom jag isäng vid 22. Ni kan ju gissa om det är skönt att vara ledig idag! Fick sova till 10 sen började dom borra i en lägenhet över oss så då vaknade jag. jag skulle förmodligen fortfarade sova om de inte borrat... Behöver verkligen sova kände jag. Idag har jag suttit vid datorn och sett lite serier och tagit det lugnt. Sitter fortfarande i morgonrock, så otroligt nice :) Ska klä på mig nu och gå ut med hundarna och sen se lite mer serier. Idag kommer hovis eftersom Rambo tappat en sko som vanligt... Sen tänkte jag rida lite på åkern. Mer om det på min andra blogg. Iallafall så jag ska gå en promenad med hundarna, leka lite med Nemo och ge honom lite tid sen mer tid framför datorn. Ledig dag <3 Imorgon är jag också ledig btw, avundsjuka? Det borde ni vara ;)

Fluga?!?


Förtydliga

För att förtydliga, jag kommer blogga här om lite allt möjligt - min vardag, upk, lägga upp bilder osv och min andra blogg http://matildaschenning.blogg.se kommer bara vara till för mig och Rambo!

Min drömkille

  • Han ska ha magrutor och armmuskler
  • han ska ha tatueringar på sina snygga armar
  • Han ska helst gilla djur men om han inte gör det så ska han i alla fall för min skull intressera sig i det
  • Han ska självklart vara snäll och så också
  • Vara lång eftersom jag själv är 178 typ
  • Hålla på med någon sport eller ha någon fritidssysselsättning

Ny blogg

matildaschenning.blogg.se

Den som gör mig lycklig

Idag var jag hos Rambo en bra stund. Runt 3,5 timmar och ändå mockade jag inte (han går ute hela tiden) utan bara umgicks med hästen. Han gör mig helt sjukt lycklig, konstigt att djur kan betyda så mycket för en. Okej nej, det är inte konstigt alls haha. Hur som så red vi ut i skogen i skritt idag. Hade tänkt rida en kortis för att han skulle få gå lite eftersom jag red ganska hårt igår men ville iväg lite så vi var borta 1h istället. Var urmysigt :') Sen fick han vara lös i stallet medan jag skrev i boken. Tog typ 30 min att skriva i boken eftersom han psykade mig haha. Han bet i boken, puttades, pussades (han lärt honom puss) osv osv... men det va jättemysigt, älskar honom verkligen, han förtjänar det bästa denna fina fina häst :)

Nu sitter jag och lyssnar på musik och sjunger med. Snart drar ja gtill upk för att rida ett pass där. Är hästbyte så får se vilken häst det blir :)

RSS 2.0