Heldag i stallet

Hemma trött och sliten efter en heldag i stallet tillsammans med Matilda!
Åkte dit vid halv 8, byggde fram bana och var sedan funktionärer 50+60, in/ut bana.
Vi gick emellan lite uppgifter haha. Menmen, in i 70 klassen till cafeterian och värma oss innan hon skulle hämta hästen, hon red ju som sagt Pimpim och mer om ritten / film hittar ni i inlägget under! ;)

Efter hon ridit så slängde vi in hästen, det var paus mellan 80 och 90 klassen så satt inne en kort stund sen ut igen och vara funktionärer, in/ut collectingring! Det var många fina hästar där idag, men inte alls många starter jämfört med för ett år sen när jag tävlade för Upk! :O Det är lite tråkigt, menmen. sånt som händer.

Efter tävlingen var slut så åkte vi hem emellan till Matilda och käkade tidig middag, lite fika sen åkte vi tillbaka tills hon skulle rida halv 6 igen. Kollade på och filmade när hon red hopplektion på Barichello. Hon kommer säkert blogga om det och lägga ut någon film! :) Ni får hålla utkik.

Riktigt roligt är det ju såklart men riktigt kallt ibland, man har ju stått ut i 9 år nu med ridsporten så ja, man håller väl ut ett par år till?! ;) De underbara hästarna och ritterna väger absolut upp för det kalla! 

Jag & Wacce på Pay&Jump på Upk i somras! <3


/ Michelle

Kommentarer
Postat av: Alice

Hih tack, köpte den på Gina :) <33

2012-02-05 @ 21:48:43
URL: http://connoz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0