Svar

Hoppning/dressyr 
Häst/ponny 
Sommar/vinter

- är skogsridning viktigt för dig? Om hästen gillar skogen så absolut.
- använder du benskydd när du rider? Ska förmodligen köpa ett par till Rambo.
- vad är det bästa med hästar? Att de är hästar...
- är det något du skulle vilja ändra på med din häst? Ändra? Absolut inte...
- är du nöjd med det stallet som du har dina hästar installade i? Hyffsat, men ska kanske iväg å titta på ett annat stall.
- hur länge har du ridit? 11 år isch
- vad är viktigast för dig? Träns eller Sadel? Inget av det, men jag har oftare huvudlaga (kan vara grimma eller vad som helst) oftare än sadel. 
- Borde man få tävla bettlöst? Det tycker jag till 110%! Tänkt på det många gånger...
- Hur mycket tid lägger du ner på "din" häst? Olika. Vissa dagar är jag där mer än andra. Nu när jag är sjuk blir det tyvärr inte så mycket tid alls då jag inte orkar typ någonting. Men 2h typ per dag i genomsnitt.
- När och hur rider du? ca 2-3 dagar i veckan, ibland mindre men sällan mer. Jag rider så lite med bett som möjligt då jag inte vill sabotera hans munn. Försöker rida in honom på halsring så kan vi rida på det istället. Annars rider jag med grimma osv. Ibland barbacka å ibland med sadel.
- är det någon blogg du speciellt gillar? olinesverkersson.blogg.se
Skulle du nånsin kunna tänka dig att bli vegetarian? Nja, varför skulle jag bli det? Jag älskar kött å det är liksom normalt att äta kött. Djur äter djur, punkt.
En snöig vinterdag i en pulka/skidbacke, eller en het sommardag vid en sjö. Absolut det sista, varma sommardagar är så otroligt härligt. Jag är absolut ingen vintermänniska, sommar ska det va! :)
En kväll när man tittar på solnedgången, eller en tidig morgon när man hör fåglarna kvittra? Jag är ingen morgonmänniska så solnedgången blir det för mig.
Hur ser du på rökning, snusning och alkohol? Rökning och snus ogillas för min del, men om man vill röka å snusa så let´s do it :) Alkohol dricker jag själv och tycker det är okej i lagom mängd! Man ska inte dricka för ofta och heller inte för mycket. Yeey, blev en liten föreläsning om alkohol ;)
Favoritras? Fullblod heltklart!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0